top of page

CO2 Fraktionerad Laser

CO2 Fraktionerad Laser är en avancerad medicinsk apparat som används för estetiska behandlingar av huden. Den använder sig av CO2-laser teknologi för att behandla olika hudtillstånd och förbättra hudens kvalitet och utseende.

Denna maskin är utrustad med en högkvalitativ CO2-laser som genererar en intensiv laserstråle. Laserstrålen avger kontrollerade och fraktionerade pulser av ljus som penetrerar huden på ett precist och skiktat sätt. Detta främjar hudens förnyelseprocess och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket leder till en förbättrad hudton, minskning av fina linjer och rynkor, samt en jämnare hudstruktur.
 

Behandlingsområden inkluderar bland annat: ärr, pigmentfläckar, solskador, ojämn hudton, minska porstorlek och förbättra hudens textur.


Behandlingen är skonsam och anpassningsbar, vilket gör att den kan anpassas efter varje individs unika behov och hudtyp. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar för att möta varje individs unika behov och ge en föryngrande effekt på huden.

Utforska fördelarna med vår CO2 Fraktionerad Laser och upptäck det revolutionerande sättet att förbättra hudens kvalitet och utseende.

 

Boka din konsultation idag för att få mer information om hur denna avancerade apparat kan hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!


Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och prisuppgifter

bottom of page