top of page

EMS Sculpt Shaping

EMS Sculpt Shaping!

Denna banbrytande maskin är den perfekta lösningen för dig som vill forma och stärka dina muskler på ett enastående sätt! EMS Sculpt Shaping arbetar genom att leverera högintensiva elektromagnetiska pulser till dina muskler, vilket resulterar i upp till 20 000 muskelkontraktioner på bara en 30-minuters behandling. Det är som att genomföra flera timmars intensiv träning på kort tid, utan att behöva lyfta en enda skivstång!

 

EMS står för Elektrisk Muskelstimulering och denna teknologi använder elektriska impulser för att stimulera musklerna och ge en intensiv och effektiv träning. Maskinen har flera unika funktioner och fördelar. Den är designad för att kunna användas på olika delar av kroppen, inklusive mage, rumpa, lår och armar. Genom att anpassa intensiteten och frekvensen av elektriska impulser kan du skapa en anpassad träningsupplevelse för att målinriktat bygga muskler och förbättra muskeltonen.
 

En av de främsta fördelarna med denna maskin är dess användarvänlighet. Den är utrustad med en intuitiv pekskärm som gör det enkelt att navigera och anpassa inställningar för att passa dina behov. Dessutom har den flera förinställda program som är speciellt utformade för olika muskelgrupper och träningsnivåer

För att uppnå de bästa resultaten rekommenderar vi en kur på 6 behandlingar, med 1-2 behandlingar per vecka. 

Boka din EMS Sculpt Shaping-session idag och upptäck det revolutionerande sättet att nå dina träningsmål!


Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och prisuppgifter

bottom of page