top of page

Kamouflage Tatuering

Vad är Kamouflage tatuering?

Camouflage tatuering är en icke-invasiv distribution av kamouflagepigment. Med av användning av den senaste teknologin så kan hudfärgade kamouflagepigment användas på dina bristningar, ärr, ojämnheter med mera för att få de att vara mindre märkbara. Du ser resultat direkt efter behandlingen, dock så är huden extra känslig de första dagarna. Det slutgiltiga resultatet kommer att synas efter 3–4 veckor då huden har läkt fullständigt och bläcket har lagt sig.

Patienter uppger en märkbar förbättring på 30–60% redan efter första behandlingen. För optimalt resultat så rekommenderas en kur på 3 behandlingar.

Hur fungerar behandlingen?

Bristningar börjar som rödaktiga eller lila lesioner. Med tiden tappar de pigmentering. Vi applicerar hudmatchat pigment i hudbristningar och ärr för att få dem att synas mindre och vara så lite märkbara som möjligt. Pigmentet överförs på ”skadat” hudskikt.

Resultat ses direkt efter behandlingen, men huden är fortfarande känslig. Slutliga resultat kan ses efter 3–4 veckor när bläcket har lagt sig helt och huden är helt läkt.


Vad kan behandlas med denna behandling?

Bristningar, ärr, operations ärr, kejsarsnittärr och diverse olikheter i huden.

 

Hur mycket kostar en behandling?

Allt beror på storleken på det område som behöver behandlas och hur allvarliga ärren/bristningarna är. Större och mer problematiska områden kommer att kräva ytterligare behandlingar av samma område för att uppnå önskat resultat.
 

Är denna behandling lämplig för alla hud typer?

Generellt sett, ja! Det finns dock ett litet antal personer som behandlingen inte skulle vara lämplig för. Dina bristningar och ärr måste vara minst två år gamla, ljusare än din hudton och helt läkta.

 

Vad händer om du solar?

Dina kamouflerade bristningar och ärr kommer inte att ändra färg. Om du solar kommer din huds överton att mörkna, men dina bristningar förblir i samma färg som ditt naturliga hudtonade kamouflage. Sammantaget kommer dina bristningar fortfarande att kamoufleras eftersom det "vita" inte längre finns där. Kort sagt, det finns mindre uppenbar kontrast.

 

Hur lång är läkningstiden?
Detta är en icke-invasiv behandling. Därför finns det lite eller ingen stilleståndstid, så kunder kan återgå till jobbet samma dag eller nästa dag.

 

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och prisuppgifter.

81.jpg
bottom of page