top of page

Utbildning i Tandblekning

Tandblekning är väldigt populärt – en stor del av skönhetshysterin
 

Vem vill inte ha ett bländande vackert leende! Tandblekning är en stor del utav skönhetshysterin och trycket ökar. För att få ett vackert leende med bländvita tänder kan du tillämpa många olika metoder. Allt från gjuten skena till tandbleknings metoder i hemmet. Det skrivs många artiklar med varningsfingrar för att ge sig på tandblekning i hemmet då det kan göra mer skada än nytta. Branschen för tandblekning med plasmaljus är därför en av de mest eftertraktade och skonsammaste metoderna att tillämpa vid val av tandblekning. Hälsoliv utsåg ljus och gel som en av de tre bästa metoderna för att bleka tänderna.
 

Användningsområden för plasmaljus
 

Vi utför tandblekning med plasmaljus. Ilningar och isningar i tänderna är ovanligt med blekning genom plasmaljus behandling som är avsevärt mer skonsam mot tänderna. Därför har vi valt att hos oss använda plasmaljus behandling. De närmaste 76 timmarna efter tandblekningen är det bra att undvika följande: kaffe, te, Coca cola, läsk, rött vin, vitt vin, nikotin, ketchup, rödbetor, blåbär, kinesisk/japansk soya, äpplen, citrusfrukter. Nämnd mat och dryck innehåller antingen mycket färg eller syra och kan missfärga tänderna.
 

Antal tandbleknings behandlingar
 

Normalt behövs enbart en behandling då blekning med plasmaljus ger mycket bra resultat.

Utbildning
 

Vår superkampanj för utrustning för tandblekning med plasmaljus:
 

  • inkl. plasmalampa

  • inkl. 1 st bleknings kitt (räcker till ca 20 kunder)

  • inkl. utbildning i Örebro eller Eskilstuna

  • inkl. garanti 1 år

  • Pris 24 999kr ink moms

  • Ink certifikat

  • Support alla dagar 10.00-18.00 
     

Betalning och återköp:

Kursavgiften ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så debiterar vi dig ändå 3500 kr inkl.moms. Återbetalning sker endast om du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kursstart.

 

Kurstider: 

10.00 - Teori

12.00 - Lunch

13.00 - Praktik på egen modell

15.00 - Frågor

För kursbokning och frågor kontakta oss via:

mejl: Info@clinicscandinavia.se 

tele: 0709 - 19 99 97 

bottom of page