top of page

Permanent hårborttagning med Diode Laser

Diode Laser med 3 våglängder DEN SENASTE TEKNIKEN inom permanent hårborttagning. 

Diode Laser har tre våglängder i ett handtag; 755 nm, 808 nm och 1064 nm.

Därför kan denna användas för permanent hårborttagning för alla hudtyper, inklusive blonda och mörka hår.

808 nm = standardvåglängd för alla hårtyper.
755 nm = specifikt effektiv för blont hår.
1064 nm = specifikt effektiv för mörk eller solbränd hud.


Diode Lasern arbetar med 3 våglängder, som kommer ut på samma gång för att arbeta i olika hårdjup för att uppnå permanent hårborttagning av alla hudtyper och hårtyper.

 

ALEX 755 nm våglängd.
Alexandrite-våglängden erbjuder kraftfullare energiabsorption av melanin-kromoforen, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper och färger – särskilt ljusfärgat och tunt hår. Med mer ytlig penetrering riktar sig våglängden på 755 nm till utbuktningen av hårsäcken och är särskilt effektiv för ytligt inbäddat hår i områden som ögonbrynen och överläppen.

 

SPEED 808 nm våglängd.
Den klassiska våglängden i Laserhårborttagning, 808 nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig kraft och hög repetitionshastighet. Dess djupa penetrationsförmåga riktar sig mot hårets hårsäck medan måttlig penetration av vävnadsdjup gör den idealisk för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

 

YAG 1064 nm våglängd.
YAG 1064-våglängden kännetecknas av lägre melanin-absorption, vilket gör den till en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064 nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, så att den kan rikta in sig på att behandla djupt inbäddat hår i områden som hårbotten, armhålor och könsområden. Med högre vattenabsorption genereras en högre temperatur, ökar 1064 nm våglängden den termiska profilen för den totala laserbehandlingen för mest effektiv hårborttagning.

 

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och prisuppgifter.

bottom of page